news-header

exbi80بیست و دومین نمايشگاه بين المللی ماشين آلات چاپ و بسته بندي با مجوز سازمان توسعه تجارت ايران از تاريخ 2 تا 5 دی 1394 در محل دائمی نمايشگاههای بين المللی تهران برگزار ميگردد. پرشن صنعت مفتخر است دراين نمايشگاه که به عنوان مهمترين رويداد در زمينه صنعت چاپ و بسته بندي در کشور و  محلی برای ارائه آخرين دستاوردهای داخلی و بين المللی در اين زمينه است شرکت نماید.

تماس با دفتر

• آدرسکرج، کیلومتر 5 اتوبان کرج قزوین، شهرک صنعتی بهارستان، فاز دوم، خیابان گلستان نهم، خیابان باغستان، پلاک 247،
  • تلفن ها: 5-80 20 76 34 026
  • مستقیم فروش: 86 20 76 34 026
  • فکس: 89 20 76 34 026
  • ایمیل: info@ PERSIANSANAT.com
  • وب سایت: www.PERSIANSANAT.com

جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

پرشین صنعت

40yearsبیش از چهل سال، نوآوری، تلاش و تجربه، امروز با تاسیس یکی از پیشرفته ترین کارخانجات تولید انواع محصولات پلاستیک چهره ای متفاوت از قابلیت های فردی و درون گروهی را به شما معرفی خواهد کرد.پرشین صنعت با تکیه بر سوابق درخشان گذشته مدیران به جهت تاسیس و مدیریت گروه های بزرگی نظیر سبلان پلاستیک، رازک شیمی، ساحل اتحاد، سهند پلاستیک و توحید پلاستیک، حاصل بیش از چهل سال تجربه و تلاش را با نوگرایی و استفاده از مدرنترین تجهیزات در دسترس پروژه های متفاوت شما قرار می دهد.